کلیدواژه‌ها = قزل آلای رنگین کمان
تعداد مقالات: 7
1. تعیین فلور باکتریایی خارجی ماهیان بازاری (300 تا 500 گرم) مزارع پرورشی قزل آلای رنگین کمان در شهرستان آمل

دوره 15، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 61-74

محمدجواد شکوهیان؛ بابک شعیبی عمرانی؛ سهیل علی نژاد


4. تاثیر مکمل پروبیوتیکی بیفیدوباکتر بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 11، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 151-162

جواد سهندی؛ حجت ا.. جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ پونه ابراهیمی


5. مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و رزماری (Rosmarinus officinalis) بر جدایه‌های استرپتوکوکوس اینیایی جداسازی شده از قزل آلای رنگین کمان

دوره 9، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 1-13

مهدی سلطانی؛ مریم قدرت نما؛ علی طاهری میر قائد؛ اشکان زرگر؛ شقایق روح الهی


6. مطالعه بیماری‌های باکتریایی مزارع تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان در استان مازندران

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1391، صفحه 1-11

مهدی سلطانی؛ مریم حاضری؛ عیسی شریف پور؛ سید سعید میر زرگر؛ پولین شهره


7. بررسی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان در برخی مزارع پرورشی استان چهارمحال و بختیاری

دوره 4، شماره 3، پاییز 1387، صفحه 143-148

فیروز فدایی فرد؛ غلامعلی طالبی؛ مهدی رئیسی